جاوا اسکریپت در مرورگر شما غیرفعال است یا پشتیبانی نمی شود.


بلاگ

شیارزن در ساختمان سازی
کاربرد شیارزن در ساختمان سازی

گاهی در پروژه های ساختمانی یک استادکار نیاز دارد تا از یک شیار در کف، سقف و یا دیوار استفاده کند. برای ایجاد یک شیار وجود شیارزن ضرورت پیدا می کند. اما به طور کلی شیارزن در ساختمان سازی چه کاربردهایی دارد؟

تخریب استاندارد ساختمان
روش تخریب استاندارد ساختمان

یکی از کارهای مهم در ساختمان سازی که قواعد و اصول خاص به خود را دارد، تخریب استاندارد ساختمان است. به خاطر داشته باشید که قبل از آغاز تخریب اصولی ساختمان حتما مجوزهای لازم را از شهرداری کسب کرده باشید.

رنده بلوک
کاربرد رنده بلوک در ساخت و ساز

رنده بلوک، یکی از ابزارهای ساختمانی است که به منظور مسطح کردن بلوک ها استفاده می شود و ساختار ساده ای هم دارد. با کمک رنده بلوک می توان بعد از چیدن هر ردیف بلوک، یک چیدمان مرتب از بلوک ها را داشته باشیم.

تکنیک رابیتس
مزایای استفاده از تکنیک رابیتس در ساختمان سازی

یکی از مواردی که در صنعت ساختمان سازی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، تکنیک رابیتس است. تکنیک رابیتس بیشتر زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که بخواهیم در دیوارها یا سقف های کاذب نورپردازی های متنوع ایجاد کنیم.

شلنگ تراز
موارد استفاده از شلنگ تراز در ساختمان سازی

در ساختمان سازی یکی از مسائلی که اهمیت زیادی دارد تراز کردن همه سطوح است. از سال های دور تا عصر حاضر یکی از روش های ترازیابی که بسیار متداول هم هست، به کارگیری شلنگ تراز است.

ماشین های سنگین عمرانی
ماشین های سنگین عمرانی در ساخت و ساز

برای ساخت یک ساختمان عوامل زیادی دخیل هستند. یکی از مواردی که در ساختمان سازی بسیار کاربرد دارد، ماشین های سنگین عمرانی است. این ماشین ها می توانند در افزایش سرعت کار بسیار کلیدی عمل نمایند.

نبشی کشی ساختمان
اهمیت نبشی کشی ساختمان

نبشی کشی ساختمان، یکی از رایج ترین روش های قوی کردن سازه های فلزی می باشد. در حقیقت نبشی کشی نیرو های مازادی که به دیوارهای ساختمان وارد می شود را به زمین منتقل می کند.

ساخت روان کننده بتن
نحوه ساخت روان کننده بتن

همه فرمول های روان کننده بتن با هدف کاهش آب موجود دربتن و افزایش مقاومت به کار گرفته می شوند. روان کننده های بتن نیاز به هیچ گونه آب یا سیمان ندارند و قادر هستند تا بتن هایی با سنگ دانه های درشت را برای پمپاژ آماده کنند.

لوله درزدار
تفاوت بین لوله درزدار و لوله بدون درز

شاید تا به حال درباره لوله درزدار و لوله بدون درز شنیده باشید. اما آیا با تفاوت های آن ها نیز آگاهی دارید. در حقیقت لوله های فولادی به دو نوع لوله درزدار و بدون درز (مانیسمان) تقسیم می شوند. اما کاربرد هرکدام از این لوله نسبت به روش تولید و ویژگی هایی که دارند […]

مشاوره رایگان تلفنی