جاوا اسکریپت در مرورگر شما غیرفعال است یا پشتیبانی نمی شود.



مدت زمان اجرای سقف تیرچه بلوک چقدر است؟

مدت زمان اجرای سقف تیرچه بلوک چقدر است؟

  • تاریخ نشر : خرداد ۲۴, ۷۸۰
  • نویسنده : شرکت آرتا پارسیان
  • تعداد بازدید :


سقف تیرچه بلوک

سقف تیرچه بلوک از پرکاربردترین انواع سقف های ساختمانی است. در این نوع سقف، تیرچه ها به عنوان تیر فرعی و بلوک ها عامل پرکننده میان تیرچه ها می باشند. معمولا بلوک های توخالی سبک، بتنی، سفالی و یا فوم پلی استایرن به منظور پرکردن فضای بین تیرچه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

در سقف تیرچه بلوک، تیرچه ها در دو نوع فولادی و بتنی استفاده می شوند و فاصله میان تیرچه ها حدود ۵۰ سانتی متر است. این نوع سقف به صورت پیش ساخته در کارخانه تولید می شود و سپس مراحل بتن ریزی آن در محل اجرا می گردد.

وب سایت آرتا پارسیان که در زمینه فروش بانک اطلاعات ساختمانی، مانند بانک اطلاعات ساختمان های بزرگ در حال ساخت اصفهان، به افراد شاغل در زمینه مصالح ساختمانی خدمات ارائه می دهد، به بررسی سقف تیرچه بلوک، مزایا، معایب و نحوه اجرای آن می پردازد. پس تا انتها با این مطلب همراه باشید.

مزایای اجرای سقف تیرچه بلوک  

  • اجرای سقف تیرچه بلوک به نیروی کار متخصص و یا تجهیزات ویژه ای نیازی ندارد. کارگران معمولی ساختمان نیز می‌ توانند این سقف را اجرا کنند. 
  • شمع بندی در زمان اجرای سقف تیرچه بلوک سبب می شود تا این سقف لرزش کمتری نسبت به سقف های دیگر داشته باشد.
  • بلوک های توخالی که در سقف های تیرچه بلوک مورد استفاده قرار می گیرند سبب کاهش مصرف بتن می شوند. این امر در نهایت سبب صرفه جویی شده و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه می باشد.
  • سقف تیرچه بلوک در برابر نیروهای افقی مانند باد و زلزله مقاومت بالایی دارد.
  • تیرچه بلوک به نوعی عایق رطوبتی، حرارتی و صوتی نیز به شمار می رود.
  • مقاومت و استحکام سقف تیرچه بلوک در برابر حریق بسیار بالا می باشد.

معایب اجرای سقف تیرچه بلوک  

  • اجرای این نوع سقف در مکان هایی که سقف قوسی و مثلثی دارند محدودیت هایی دارد.
  • این سقف در مقایسه با سقف دال بتنی و کامپوزیت صلبیت لازم را ندارد.
  • حداکثر دهانه ای که با استفاده از سقف تیرچه بلوک می توان پوشاند، ۸ متر می باشد.
  • به دلیل این که بتن ریزی سقف تیرچه و سقف در دو مرحله صورت می گیرد، امکان دارد بین آن ها ناهماهنگی به وجود آید. البته به منظور حل این مشکل بهتر است زمان بین نصب و بتن ریزی به حداقل برسد.

سقف تیرچه بلوک چیست؟

مراحل اجرای سقف تیرچه بلوک

در ادامه این مطلب از بانک اطلاعات ساختمان آرتا پارسیان، که دارای اشتراک سامانه اطلاعات ساختمان های در حال ساخت، مانند لیست پروژه های در حال ساخت قم، اصفهان، تهران و دیگر استان ها است، شما را با مراحل اجرای سقف تیرچه بلوک آشنا می کنیم:

در مرحله اول باید تیرچه ها را بر روی تیرهای فلزی نصب کنند. سپس فواصل میان تیرچه ها را با بلوک های توخالی پر کنند. سپس، بعد از نصب میلگردهای حرارتی و میلگردهای تکمیلی، بتن دال سقف را بریزند.

پس از اینکه تیرچه و بلوک های انتهایی بین دو تکیه گاه اصلی قرار گرفتند، شمع بندی و قالب بندی توسط چهار تراش عمود بر تیرچه انجام گردد. همچنین آرماتورهای اصلی تیرچه باید به طول ۱۵ تا ۱۰ سانتی متر با تیرهای اصلی درگیر شده و نباید به تیرهای فلزی جوش شوند.

در زمان اجرا باید به تیرچه ها خیز مناسبی به سمت بالا بدهند. این خیزها پس از اجرا و یکدست شدن سقف برداشته می شوند. معمولاً مقدار استفاده از خیز برای هر متر طول دهانه ۲ میلی متر می باشد.

جمع بندی

سقف تیرچه بلوک از جمله سقف های پرکاربرد در صنعت ساختمان می باشد. استفاده از این سقف در کشور ما ایران از اهمیت ویژه برخوردار است. بیشتر مردم ایران در ساختمان خود از این سقف استفاده می کنند؛ زیرا هزینه های نصب و اجرای این نوع سقف نسبت به سقف های دیگر کمتر است و نصب و اجرای آن به سهولت انجام می شود.

از نکات مهمی که در مورد سقف تیرچه بلوک وجود دارد این است که اگر قصد دارید وزن آن را سبک کنید می توانید قسمتی از مقطع کششی بتن را حذف کنید و تنها آن قسمتی که به منظور قرار دادن میلگردهای کششی نیاز است را باقی بگذارید. این کار در نهایت سبب کاهش مصرف بتن نیز می شود.

آرتا پارسیان، با فراهم کردن بانک اطلاعات ساختمان در کشور، مانند لیست پروژه های در حال ساخت تهران، بانک اطلاعات ساختمان در اصفهان و پروژه های در حال ساخت قم، بستری را فراهم کرده است تا افراد شاغل در کسب و کارهای ساختمانی، بتوانند محصولات خود را هر چه بهتر و بیشتر به مشتریان عرضه کنند و فروش خود را بالا ببرند.


خدمات شرکت آرتا پارسیان

آرتا پارسیان منبعی از بهترین و کاربردی ترین خدمات ساختمانی با هدف بهبود فروش در صنعت ساختمان ایران.

آموزش بازاریابی و فروش

آموزش بازاریابی و فروش

این دوره متناسب با مدیران و فعالان حوزه صنعت ساختمان تدوین شده و هدف آن توانمند سازی کارشناسان با بکارگیری دانش روز دنیا و بهبود کیفیت و خدمات و محصولات،افزایش فروش است.

بیشتر بدانید
ارسال کاتالوگ محصول مشتری

ارسال کاتالوگ محصول مشتری

حدود نیمی از مهندسین و مصرف کنندگان مصالح ساختمانی از طریق برسی کاتالوگ خرید خود را انجام میی دهند،کاتالوگ چاپی احتمالا بزرگ ترین فاکتور در ایجاد مشتری برای خرید است.

بیشتر بدانید
پنل مدیریت ارسال پیامک

پنل مدیریت ارسال پیامک

اگر شما کسب و کاری دارید که در حوزه محصولات ساختمانی فعالیت می کنید، به راحتی می توانید پیامک هایی را طراحی کرده و برای مشتریان خود به صورت گروهی و یا اختصاصی(با نام مشتری) ارسال کنید.

بیشتر بدانید
نمایشگاه مجازی صنعت ساختمان

نمایشگاه مجازی صنعت ساختمان

نمایشگاه مجازی صنعت ساختمان با هدف افزایش سطح دانش مخاطبان و آشنایی با مباحث روز دنیا همراه با آموزش ها و چالش های پیش رو در کسب و کار ،برگزار گردد.

بیشتر بدانید


برخی از مشتریان آرتا پارسیان

مشتری پروژ های در حال ساخت 1
مشتری پروژ های در حال ساخت 2
مشتری پروژ های در حال ساخت 3
مشتری پروژ های در حال ساخت 4
مشتری پروژ های در حال ساخت 5
مشتری پروژ های در حال ساخت 6
مشاوره رایگان تلفنی