انواع پارتیشن شیشه ای چیست؟
- تاریخ نشر : آبان ۱۲, ۷۷۹
- نویسنده : شرکت آرتا پارسیان
- تعداد بازدید :
امروزه با استفاده از پارتیشن شیشه ای یا پانل شیشه ای، می توان فضاهای کوچک داخل خانه یا محل کار را تقسیم بندی کرد. استفاده از پانل های شیشه ای; علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها; باعث بزرگ تر نشان دادن فضای داخلی می شود و در میزان نور و روشنایی فضای داخلی هم; تاثیرگذار است. پارتیشن شیشه ای انواع مختلفی دارد که باید بر اساس نوع استفاده و محل مورد نظر، انتخاب درستی داشته باشید.
یکی از مزیت های پانل شیشه ای این است که می توانید موقعیت نصب آن را تغییر دهید و در فضای دیگری استفاده کنید. همچنین کمک می کند تا بیشترین استفاده را از حداقل فضایی که در اختیار دارید، ببرید. در ادامه مطلب از وب سایت آرتا پارسیان؛ که در زمینه فروش بانک اطلاعات ساختمانی؛ مانند بانک اطلاعات ساختمان های در حال ساخت اصفهان فعالیت می کنند؛ به بررسی انواع پانل های شیشه ای و ویژگی های آن ها می پردازیم.
انواع پارتیشن شیشه ای
به دیوار جدا کننده موقت، که یک فضای بزرگ اداری یا مسکونی را با کمترین هزینه و به صورت موقت به قسمت های کوچک تر تقسیم می کند را پارتیشن شیشه ای یا پانل شیشه ای می گویند. پانل های شیشه ای به دلیل ویژگی ها و خصوصیات خوبی که دارند در درکوراسیون داخلی و معماری داخلی از آن ها استفاده می شود.
ویژگی ها و خصوصیات پانل شیشه ای:
در ادامه قصد داریم شما را با ویژگی های خوب پارتیشن شیشه ای آشنا کنیم.
- قابلیت اجرای طرح بر روی انواع آن وجود دارد.
- نصب پانل شیشه ای سریع و آسان است.
- جلوه خاصی به محیط می دهند و شیک هستند.
- دارای خاصیت اکوستیک و ضخامت کمی دارند.
- دارای تنوع در فریم و رنگ هستند.
تقسیم بندی انواع پارتیشن شیشه ای بر اساس طرح، چهارچوب، نوع نصب و نوع شیشه است که در ادامه به بررسی انواع آن می پردازیم.
انواع پارتیشن شیشه ای بر اساس نوع نصب:
بر اساس نوع نصب پانل های شیشه ای به 6 دسته تقسیم می شوند که شامل:
پارتیشن شیشه ای متحرک:
در شرکت ها و دفترهای اداری؛ که نیاز به انواع فضا برای کنفرانس، جلسات و کارگاه است و با کمبود فضا مواجه هستند؛ از پانل شیشه ای متحرک استفاده می شود؛ که می توانید بر اساس نیاز آن ها را به راحتی جا به جا کنید.
پانل شیشه ای ثابت:
این پارتیشن ها با دو فریم استیل و آلومینیوم قابل ترکیب هستند و با شیشه سکوریت 10 میلی متری ساخته می شوند. قابلیت جا به جایی ندارند و می توانید لوگو یا نوشته ای اگر مد نظر دارید بر روی پارتیشن شیشه ای حک کنید.
پارتیشن شیشه ای کشویی:
نسبت به درب های لولایی، فضای کمتری را اشغال می کنند و مانند کشو باز و بسته می شوند. شیشه سکوریت استفاده شده در این پارتیشن دارای ضخامت 10 میلی متر است. به دلیل جلوه و زیبایی خاصی که دارند به عنوان دکوراتیو مورد استفاده قرار می گیرند و می توان بدون فریم و فریم دار آن ها را اجرا نمود.
پانل شیشه ای لولایی:
از پانل لولایی به عنوان درب استفاده می شود; که علاوه بر راحت باز و بسته شدن; باعث می شود فضای کمتری اشغال شود و باز و بسته شدن آن به صورت 90 درجه است.
پانل شیشه ای فریم لس:
به دلیل اینکه در ساخت این پارتیشن شیشه ای از حداقل میزان پروفیل استفاده می شود، فضای کمتری اشغال می کند و طراحی ساده ای دارند. این نوع پارتیشن، می تواند مات، طرح دار یا ساده باشد؛ که نوع ساده آن به دلیل شفافیت و وضوح بیشتر؛ کاربرد بیشتری دارد.
پانل شیشه ای فریم دار:
برای ساخت فریم پارتیشن شیشه ای می توان از متریال مختلف مانند چوب و آلومینیوم استفاده کرد. نکته مهم این است که ساخت فریم باید با دقت و ظرافت انجام شود، تا زیبایی و تمیزی آن دو چندان شود.
انواع پارتیشن شیشه ای بر اساس نوع شیشه:
پانل های شیشه ای؛ بر اساس نوع شیشه؛ به چهار دسته تقسیم می شوند؛ که در ادامه مطلب از بانک اطلاعات ساختمان آرتا پارسیان؛ به بررسی این چهار دسته می پردازیم.
پانل شیشه ای تک جداره:
این پارتیشن شیشه ای شفاف و از سکوریت یا یک لایه شیشه معمولی ساخنه می شود. نسبت به نوع دوجداره، زیبایی بیشتری دارد اما مقاومت آن کمتر است.
پانل شیشه ای دوجداره:
برای ساخت فریم آن از فلز چوب یا آلومینیوم استفاده می شود. شیشه دوجداره علاوه بر حفظ حریم خصوصی، به نوعی عایق صدا است و می توانید انواع سیم کشی و تاسیسات را از بین آن عبور دهید.
پارتیشن شیشه ای سکوریت:
به دلیل خاصیت نشکن بودن، در ساخت انواع پانل های شیشه ای استفاده می شود و مقاومت خوبی دارد. اگر آسیب ببینند، شیشه تنها ترک بر می دارد و ریزش ندارد.
پانل شیشه ای هوشمند:
با استفاده از شیشه هوشمند پانل ها ساخته می شوند و به دو صورت شفاف یا مات هستند. همچنین می توان با استفاده از ریموت آن ها را کنترل کرد.
مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای چیست؟
استفاده از پارتیشن شیشه ای در ساختمان های اداری یا مسکونی به دلیل محدودیت در فضا، مزایای زیادی دارد که در ادامه شما را با مزایای آن آشنا می کنیم.
- نسبت به انواع دیگر پارتیشن، پانل های شیشه ای قیمت مناسب تری دارند.
- انواع پانل های شیشه ای سکوریت و دوجداره عایق صدا هستند و از آلودگی صوت در محیط جلوگیری می کنند.
- پانل های شیشه ای قابلیت شستن دارند و به راحتی تمیز می شوند.
- نصب و اجرای آن ها ساده و راحت است و می توان به عنوان دکوراتیو، به دلیل زیبایی در دکوراسیون داخلی استفاده کرد.
پارتیشن شیشه ای برای چه فضاهایی مناسب است؟
یکی از خوبی های استفاده از پارتیشن شیشه ای این است که قابلیت استفاده در هر فضایی را دارد. در تمام فضاهای داخلی؛ اداری گرفته تا مسکونی؛ برای تقسیم بندی فضا به کار برده می شود. در مشاغلی که سبک مدرن دارند؛ به دلیل کیفیت و سازگاری پانل های شیشه ای؛ از آن ها برای تقسیم بندی فضای داخلی استفاده می شود. بیشترین کاربرد پانل شیشه ای در دکوراسیون داخلی و به خصوص در فضاهای اداری است.
جمع بندی
استفاده از پارتیشن شیشه ای در فضا با متراژ کم؛ کمک می کند تا علاوه بر تقسیم شدن محیط به چند قسمت؛ دلباز و نور خوبی داشته باشد و قرار گرفتن در آن فضا؛ برای افراد دلشین تر باشد. فراموش نکنید که پانل های شیشه ای تنوع زیادی دارند و بر اساس نیاز خود یکی از انواع آن را انتخاب کنید. آرتا پارسیان بانک اطلاعاتی ساختمان های در حال ساخت؛ مانند بانک اطلاعاتی ساختمان در اصفهان و لیست پروژه های در حال ساخت تهران؛ بستر مناسبی برای تبلیغات و فروش بهتر خدمات و محصولات شما فراهم کرده است. می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت آرتا پارسیان مراجعه کنید.